Потресаваща кражба от автомобил в квартал Младост в София. Семейство е намерило

...
Потресаваща кражба от автомобил в квартал Младост в София. Семейство е намерило
Коментари Харесай

Задигнаха гумите и джантите на кола, оставиха я върху два бордюра

Потресаваща кражба от автомобил в квартал " Младост "  в София. Семейство е намерило колата си без гуми, без джанти - и вдигната на два бордюра. Разбит и потрошен е и единият от прозорците.

" Тези два бордюра са средство, с което крадците са подпрели моя персонален автомобил, тъй че половината от него да бъде вдигната във въздуха, може би за улеснена кражба на гумите и джантите. Впоследствие вътре от колата са конфискувани персонални движимости, които са скъпи за мен ", описа в предаването „ Здравей, България ” по NOVA пострадалият Георги Савов.

По думите му това посягане не е наказателна акция против отнемането на нечие паркомясто, каквито мнения се срещаха в обществените мрежи във връзка кражбата.

" От години тук има дефицит на паркоместа. Всички знаем, че последният гражданин на блока, който се прибира вечер, има огромно усложнение с паркирането и по тази причина използваме автомобил в неизправно положение, който не се движи от години, паркирайки напречно пред него ", сподели Савов.

И добави, че тази процедура по никакъв метод не затруднява придвижването по улицата пред блока. Той отхвърли да разяснява цената на откраднатото, само че уточни, че става дума за четирицифрена сума.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР